Menu Sluiten

Over

Traas en Ovaa Sport B.V., gevestigd in Heinkenszand, is onderdeel van Traas en Ovaa Holding B.V. Sinds 2008 is Traas en Ovaa Sport B.V. een op zichzelf staand bedrijf naast Aannemersbedrijf Traas en Ovaa Infra B.V.

Specialisatie

Traas en Ovaa Sport B.V. is gespecialiseerd in het onderhouden, aanleggen en renoveren van sportvelden en sportaccommodaties en heeft mensen in dienst met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van aanleg en onderhoud van sportvelden. De projecten voeren wij uit in eigen beheer en volledig onder eigen verantwoordelijkheid. Tevens zijn wij VCA** en ISO 9001 gecertificeerd en lid van de Branchevereniging voor Sport en Cultuurtechniek (BSenC).

Door de cultuurtechnische kennis die wij in huis hebben, dit opgedaan door de vele jaren ervaring en de cursussen die ons personeel volgt bij de BSenC en onze kennis van de lokale klimatologische en cultuurtechnische omstandigheden, kunnen wij de risico’s en mogelijkheden bij groot onderhoud en renovaties cq nieuw aanleg goed inschatten.

Het liefst voeren wij turn-key of construct en design werken uit, omdat dit als groot voordeel heeft dat er een heldere structuur is qua uitvoering, verantwoordelijkheid, garantie, financiële afhandeling en dergelijke.

Werkwijze

Alle benodigde machines zijnde tractoren en hulpwerktuigen hebben wij in eigen beheer en met vast personeel (kwaliteitswaarborging). Alle tractoren staan op brede lage drukbanden. Hierdoor wordt grondverdichting voorkomen. Al onze hulpwerktuigen hebben een werkbreedte van 2,5 mtr. Hierdoor wordt voorkomen dat op reeds bewerkte gedeelten alsnog een tractorwiel loopt.

Partners

Traas en Ovaa Sport B.V. is gecertificeerd voor het leggen van kunstgrasaccommodaties en heeft in zijn pakket de producten van FieldTurfTarget en Limonta (Geo-infill). We leggen o.a. kunstgrasaccommodaties aan voor voetbal, tennis, korfbal en hockey. Tevens kunnen we ook kunststofaccommodaties aanleggen voor bijv. de atletiek. Al deze sportvelden voldoen aan de normen van FIFA 1 STAR en 2 STAR.

Tevens werken wij samen met NOC-NSF/ISA-Sport en hebben connecties en ingangen bij alle sportbonden zoals KNVB, KNLTB en KNKV.

Ten behoeve van de realisatie van sportaccommodaties kunnen wij het gehele traject voor u verzorgen van voorontwerp, afweging alternatieven met budgetramingen tot en met realisatie van het project met vaste prijs en kwaliteitsgarantie. Wij werken nauw samen met Traas en Ovaa Infra B.V. voor het uitvoeren van projecten, hierdoor kunnen wij alles in eigen beheer realiseren. Het opstellen van de plannen van aanpak, werkomschrijvingen en tekeningen maken wij in eigen huis.

Bekijk hier ons promotiefilmpje bij de opening van de Voetbal Experience, december 2009.

 

 

 

 

Gravel-plus premium

 

 

Traas en Ovaa Sport B.V. heeft de volgende certificaten: